24. apr, 2017

Engleplassen nettbutikk - Steiner og krystaller

Hei vakre sjel ❤
 
I en periode fremover vil jeg nå dele litt om de ulike typene krystallene og steinene som skal komme inn i nettbutikken min.
 
Som nybegynner innen steiner og krystaller har jeg valgt å gjøre det så lettfattelig og enkelt som mulig da jeg synes det er vanskelig å huske og forholde seg til alt hva disse fantastiske vakre og magiske krystallene og steinene kan hjelpe oss med.
 
Det skrives så mye forskjellig om de enkelte steinene og krystallene så etter å drevet med Research en tid nå, har jeg valgt å skrive et sammendrag fra flere forskjellige kilder.
 
 
Jeg vil likevel få lov til å si at ingenting av dette er den hele og fulle sannhet, men en pekepinn på de ulike kvalitetene steinene og krystallene har.
 
Da steinene og krystallene har ulike energier og vibrasjoner kan de  brukes til forskjellige formål innen fysiske og psykiske plager,eller for å oppnå magiske mål mens andre velger å bruke dem som dekor pga. deres vakre utseende.
Bruk det til det som kjennes rett for deg, og kjenn etter hvem av stenene og krystallene som appellerer til deg når du ser eller kjenner på dem.
 
Da dette temaet er så ubeskrivelig stort har jeg valgt å skrive om følgende for hver av steinene.
 
❤Hvilket chakra tilhører de?
❤Hvordan virkeområder har de?
❤Hvilke fysiske plager og sykdommer sies de og kunne hjelpe?
❤Hvilke spirituelle egenskaper har eller påvirker de?
 
Men som sagt husk at informasjonen er veiledende og ingenting er 100% bevist.
 
 
 
Så lytt til magefølelsene din, bli kjent med den enkelte stein eller krystall og kjenn etter hvordan den påvirker og hjelper deg.
 
Lykke til.
 
I kjærlighet
Monica ❤