2. mai, 2017

Kvartskrystall

Kvartskrystallen er den mest brukte og mest anvendelige av alle krystaller og steiner. Denne krystallen kommer i mange forskjellige varianter som - enkel- eller dobbelterminert, enkeltstående eller i klaser, og helt klar eller i forskjellige grader av "hvithet.

Kvarts er med på å forsterke den helende effekten av andre krystaller, og er en god erstatningsstein dersom du mangler en krystall, eller ikke vet hvilken du skal bruke.

Ved å programmere denne krystallen til et bestemt formål kan den også bli helt spesiell gaver. (Husk å rense dem først)

Chakra: Alle

Virkeområder: Healende -Brukes til å forsterke virkningen av andre steiner ved å låne sin energi til andre krystaller - Hever energinivået til det høyeste mulig punkt og videresende den - Klarner tanker - Hjelper på manifestasjoner - Gir beskyttelse - Harmoniserer miljøet rundt deg og personlige forhold - Beskytter mot negativitet - Renser og klarner det mentale og fysiske plan - Bringer visdom - Hjelper på emosjonelle prosesser - Øker kreativitet - Gir inspirasjon - Bra ved studier og for å holde på den informasjonen du har tilegnet deg og gir økt konsentrasjon.

Fysiske plager og sykdommer: Detter er en av de sterkeste og mest allsidige krystaller til helbredende formål. Kan brukes til alle sykdommer og plager - Eks: stimulerer immunforsvaret - balanserer kroppen - renser og styrker organene - kan helbrede kronisk utmattelsessyndrom - gikt - skjelettplager - depresjon - fibromyalgi og tarmproblemer.

Spirituelle virkeområder: Forsterker din 6. sans - Kanaliserer universal energi - Renser chakra til å aktivisere et "døde" chakra igjen - Hjelper deg å komme i kontakt og kommunisere med ånder, astralreiser, klarsyn, visjoner, scrying / krystallkikking, kanalisering, drømmemagi og det å huske drømmene dine - Krystallkuler av kvarts er fantastiske til spådom.

TIPS: Oppbevar en kvartskrystall sammen med spådomsverktøyene dine for å heve kraften deres  ( tarotkort, runer, pendel osv.).

Vil nok en gang minne på at virkningen kan variere fra person til person. Krystaller og stener er ikke en erstatning for legemedisin, men kan være et godt supplement selv om det vil kunne virke forskjellig for den enkelte person.