5. jul, 2017

Aragonitt gul

Vil igjen få takke Karin for hennes flotte bidrag om steiner på bloggen her <3

Aragonitt er et mineral som består av kalk, karbon og oksyd, og forekommer i de fleste farger. Aragonitt har samme kjemiske sammensetning som kalsitt, men en annen krystallform.

Alle aragonitter er avbalanserende, skaper tålmodighet, og virker selvsentrerende, samt gir deg mer tid til deg selv. Den gule aragonitten gir deg i tillegg nesten øyeblikkelig ro og velvære!

Som solen om våren kan få en til å våkne til nytt liv kan man blir forelsket i denne steinen, og føle glede i seg selv og livet. Aragonitten går følelsesmessig dypt, og får deg til å synke inn i ren væren.

En spesialitet verdt å nevne ved denne stenen er at den er en god diplomat og forhandlingsstein. Så ta den med deg når du skal ut i situasjoner der du skal løse konflikter, lage kontrakter, kjøp og salg, bygge broer. Den vil gi deg en riktig inspirasjonsimpuls på hva du skal gjøre.

Chakra: 1, 3 og 6

Virkeområde:

Aragonitt gul er en god sten for familie og samliv. Den står for utholdenhet og gir disiplin i hverdagen og til våre aktiviteter. Den lærer oss å utvise tålmodighet i kjærlighet, til oss selv, og å elske alt vi er, for så å elske andre. Den gir oss hvile og balanse.

Gul aragonitt fordyper jording, og forenerdet maskuline og det feminine i vårt indre. Formen for ro som den gule aragonitter vekker i deg gjør deg veloverveid og gir ordene dine større vekt. Den løfter våre følelser til noe positivt hvis vi er i en negativ tankegang.

Aragonitt gjør at du får overblikk over situasjonenog gjør deg mer tålmodig under stressfylte situasjoner.

Fysisk påvirkning:

Aragonitt reduserer inflammasjon og roer ned nervesystemet.

Stenen drar ut varmen fra kroppen når man har feber og kan derfor sies å være febernedsettende. Den hjelper mot søvnproblemer eller kronisk trøtthet og hårtap.

Steinen styrker immunsystemet, samt mage og tarm. Den påvirker kroppstemperaturen fordi den øker blodsirkulasjonen.

Spirituell virkning:

Aragonitt er en jordingsstein som gir kroppen og sinnet balanse.

Den er en meget flott meditasjonsstein gjør at man vokser spirituelt fra ego og til sitt høyere selv.

Den gir deg selvdisiplin til å komme over negative ting i fortiden og i tillegg viser den deg at dine gamle grenser kan sprenges slik at du kan se hva livet har å by på.

Det finnes flere gule stener, men få med den gule aragonittens dybde. I avviklingen av karmiske prosesser er den god sammen med svart onyks.

<3