5. des, 2017

Lys beskyttelse som healing

❤ 5 desember ❤
 
Hei vakre du ❤
 
Tar du vare på deg selv? Er du bevisst din sensitivitet?
 
Beskytt deg selv med healinglys ❤
 
Er du like sensitiv som meg?
 
I dag var jeg på Sørlandsenteret og handlet, en tur som virkelig tappet meg for energi.
Jeg opplever ofte at slike turer med store folkemengder og mye støy kan tappe meg om ikke jeg beskytter meg i forkant. Og nettopp dette glemte jeg dessverre i dag, noe jeg også merket godt i etterkant. Hodet føltes helt fullt av støy og kroppen ble tung. Det var som om jeg hadde jobbet non stopp timevis i høy støy. Jeg var fullstendig utladet.
 
Så hvorfor nevner jeg dette?
 
I disse førjulsdager opplever jeg sterkere enn noensinne hvor mange mennesker som stresser omkring.
Må bare... Skal bare.... og dessverre opplever jeg  at dersom jeg ikke beskytter meg selv fanger jeg også opp disse energiene, noe som sagt tapper meg for krefter.
Jeg vil derfor få lov til å dele noen verktøy av Doreen Virtue som kan beskytte deg mot andres energier dersom du opplever å være blant de sensitive.
 
Når jeg skal beskytte meg selv bruker jeg visualiseringsøvelser.
Jeg forestiller meg at jeg er beskyttet av et helbredende lys som holder ute alle energier som ikke gagner meg hvor jeg legger et hvitaktig teppe som jeg lukker meg inni lik en boble av beskyttelses lys. Dette blir i følge Doreen kalt en generell beskyttelse.
Virkelig effektivt spør du meg. ❤
 
Doreen forteller også om flere øvelser du kan visualisere for å beskytte deg selv. Hun bruker da samme fremgangsmåte som meg hvor hun visualiserer et lys (konkong) omkring seg i ulike farger alt ettersom hva hun ønsker å beskytte seg mot. I tillegg bruker hun gjerne flere farger på en gang.
 
Vil her dele hva de forskjellige fargene kan hjelpe for
 
Blått: økt kommunikasjon og klarhet
Grønt: helbredelse og beskyttelse av helse
Rosa: letthet i hjertet og romantikk
Purpur: åndelig beskyttelse (skjermer mot psykiske angrep)
Hvitt: generell beskyttelse
 
Du kan også be erkeengelen Mikael om å beskytte deg mot lavere energier, og du kan til og med "låne" skjoldet hans som en ekstra beskyttelse.
 
Lysskjoldene varer i omtrent 12 timer og noe kortere under tøffe omstendigheter. Det anbefales derfor å fornye dem ofte ❤
 
Så ta vare på deg selv vakre sjel og bruk disse beskyttelseslysene for å verne om deg selv. For det fortjener du.
 
❤I kjærlighet Monica