12. apr, 2017

Sødme - Skytsengel og Spill musikk - Den hellige Cecilia

 

Hei vakre sjeler❤

Lytt til dette vakre englebudskapet som jeg fikk opp forleden natt da jeg følte at englene hadde et budskap som jeg måtte dele. Og nesten før jeg fikk stokket kortene ordentlig falt disse to kortene ut
 
❤Sødme
Sødme en gave så stor om vi tillater oss å ta i mot den.
Legg merke til alt det gode omkring deg som nå gir sødme. Ta i mot alle gaver og gevinster du får i de små ting i livet, og vær takknemlig.
Gå ut og oppsøk naturens sødme. Tiltrekk deg alt som er en gave og alt du kan få din sødme fra, men del også av din overflod.
Englene våker over deg og er med deg. De har sett du har slitt, de har sett du har hatt det vanskelig, men nå er tiden inne til å gå for gode tider igjen og oppleve livets sødme. Så gå derfor ut og ta i mot alt det som kan fylle deg med positivitet og sødme.
Se det positive i det negative og gå for sødmen. Den vil deg vel. Den vil hjelpe deg. Den vil vise deg at livet er verdt å kjempe for. Så kom frem og ut gi slipp på offerrollen. Gjør noen bevisste valg. Gå for sødmen.
Nå er nok nok, nå er det din tid, din mulighet.
Så ta i mot denne gaven i takknemlighet. For livet er i endring og gode tider vil komme.
 
❤Spill musikk
Spill musikk lytt til livts toner, lytt til englemusikk og ta i mot de healende toner.
Lytt, hør, vær. La tonene fylle deg med glede og lykke. La dem skape balanse i livet og gi deg fred. For også musikken har en positiv virkning en healende effekt, og vi ønsekr deg kun det beste.
Vi ønsker at du skal finne musikken for deg.
For gjennom tonene vil du få utløp for dine følelser, og gjennom musikken vil du kunne heales.
Jeg gir dere derfor denne påminner om å lytte. Lytt til musikken omkring deg. Fuglenes sang. Barnelatter. Biene som synger. Fossefall. Ja alt som kan være musikk og gi glede for deg. Ta det til deg, lytt, kjenn etter i deg selv hvilken healende effekt dette kan ha.
Så ta i mot denne gaven disse vakre toner og lytt til musikken englenes  sender deg. Og dukker det samme opp igjen og igjen lytt litt ekstra for her ligger også et budskap til deg.
Så lytt etter vakker musikk, hør den, skap den... Vær tilstede
❤Namaste❤
 
 I kjærlighet Monica❤