6. aug, 2017

Engleterapi - orakelkort

Hei vakre sjeler

Har lyst til å dele litt fra min nye vakre kortstokk som heter
 Engleterapi - orakelkort

Denne kortstokken er helt andreledes de kortstokkene jeg tidligere har brukt, men jeg føler den har en innfallsvinkel som kan være viktig for mange. Jeg vil derfor prøve å legge ut kort fra denne kortstokken også innimellom.

Men før jeg starter vil jeg fortelle litt om hvordan jeg kommer til å bruke denne kortstokken.

Når jeg bruker disse kortene har jeg valgt å ikke lytte så mye til min intuisjon eller kanalisere et budskap. Jeg vil her bruke kortets tydning fra boka og øvelsene som tilhører hvert kort da jeg opplever at dette er så inspirerende, verdifullt og viktig.

Jeg føler nemlig at det er så utrolig viktig å få formidlet budskapene på ulike måter da hver og en av oss har hver sin måte vi oppfatter ting enklest på.

Min intensjon er nemlig at flest mulig som trenger det skal få motta budskapene og ha nytte, glede og inspirasjon fra dette. For jeg vil være med på å gjøre en forskjell for menneskeheten, og nettopp dette er en av mine gaver jeg vil dele med deg.

Så opplever du at du ser budskapene mine flere plasser er det en hensikt med dette. For jeg har fått beskjed om at disse budskapene skal deles med flest mulig for å løfte mennesker, spre håp, og støtte gjennom kjærlighet. Så del gjerne budskapene videre om du vil for jo flere jo bedre, og sammen kan vi gjøre en større forskjell. For kraften i felleskapet mellom oss mennesker er så uendelig stort.

Om det er nye eller gamle budskap du deler er uvesentlig. Kortene eller budskapene har nemlig en egen evne til å dukke opp og gi deg akkurat det du trenger når du trenger det mest. For jeg vet at mine guider og hjelpere til enhver tid gir meg akkurat de rette kortene selv når jeg ikke forstår hvorfor akkurat dette kortet skulle dukke opp nå...

Så ikke fortvil om du føler at kortene ikke var ment for deg akkurat denne gang. Tillat deg da enkelt og uanstrengt og gi slipp, for alt har sin tid og sted. Neste gang er det kanskje til akkurat deg

Håper dere setter like stor pris på budskapene fra denne kortstokken som meg

 

Orakelkort Sakralchakra eller harachakra
 
DU er svært sensitiv for kjemikalier, tilsetningsstoffer, bearbeidede matvarer og energier akkurat nå.
Respekter din sensitivitet ved å unnvike ubehagelige ting, situasjoner og relasjoner.
 
Øvelse:
Legg deg ned på et rolig sted å si, enten høyt eller stille inni deg:
 
"Erkeengel Raphael og Mikael, kom til meg.
Jeg ber dere avgifte mine mentale, energiske, emosjonelle og fysiske kropp akkurat nå" 
 
Pust dypt inn og ut, mens erkeenglene arbeider med å rense deg ( det kan hende at du får skjelvinger eller kriblinger under denne prosessen, noe som er et positivt tegn på fremskritt) Når kroppen faller til ro sier du:
 
"Erkeengler takk for denne hjelpen. Jeg ber dere holde meg jordet og beskyttet med gudommelig kjærlighet og lys"
 
Denne bønnen vil redusere begjærer etter kjemikalier, fordi formålet de tidligere tjente nå vil bli behandlet med metafysisk.
 

I kjærlighet Monica

 Namaste