9. sep, 2020

Integritet og Gudinne

Dagens budskap kommer fra 2 kort INTIGRITET-Tilpass dine handlinger slik at de samsvarer med dine verdier og din indre viten om hva som er riktig for deg og GUDINNE-Uttrykk din guddommelige feminine energi og omfavn dens magiske intuisjon og omsorgsfulle kvaliteter.
 
 
Og her er ordene som kom til meg
 
 
INTIGRITET
Vakre sjel du er bra nok, vis nok, vakker nok, har gode verdier.
Så stol på deg selv vakre sjel, lytt til ditt hjerte. Følg dine drømmer. Gjør som du selv vil. For kun du. Du og ingen andre vet hva som er best for deg. Og jeg vet og du vet at i ditt indre ligger svaret.
Du må bare våge, våge å ha tro på deg selv. Tenke stort, tenk at alt. Alt du drømmer om kan bli mulig.
Og ved din kraft, din viten vil universet kunne gi deg alt. Men du må våge. Du må være ærlig mot deg selv. Du må stole på deg selv. Stole på at dine valg er rette for deg.
For vakre sjel ingen er deg. Ingen kjenner deg slik som du gjør. Ingen har levd ditt liv. Ingen har kjent dine følelser. Og det som var er ikke nødvendigvis rett nå.
For du er i bevegelse. Dine verdier er i bevegelse. Ditt liv er i bevegelse. Du skal gå videre
Så tenk stort. Tillat deg selv å gi deg alt du drømmer om.
Da vakre sjel vil du finne fred. Din vei. For ingen. Ingen er så god til å finne sin rette vei som du. Så lytt til deg selv men ta gjerne i mot hjelp. Hjelp som kan veilede deg, men til syvende og sist skal du ta din vei. For tiden er rett for å leve den fra hjertet i lys og kjærlighet. Så sett deg selv fri og stol på deg selv.
 
GUDINNE
Vakre gudinne hør min stemme. Du er vakker, du er vidunderlig, du er flink, du er kjærlighet. Du er en gave til denne jord.
Trekk frem din styrke, gå inn i din kraft. Stol på ditt indre, livet du er gitt.
Omfavn deg som kvinne og alt det som det gir. Sårbarhet og styrke, evnen til å gi.
Lytt til intuisjonen, kjenn dens store energi. Fyll deg så med kraften som denne gaven gir. Lev i din gudommelige kraft, slipp det feminine fri. Vær den gode, snille, la omsorgen få bli.
Men lov kjære du å gjøre mere. Gi deg selv, det du gir ut. Finn din unike balanse og du vil føle deg fri.
For din gudommelige kraft er så stor. Den er med deg hver dag. Den er din guide, den er din venn, den følger deg til enhver tid.
Men du vakre sjel, du vakre gudinne. Du må la denne kraften få være fri. La den få være en del av vidunderlige deg hver dag.
For du er helt, helt unik.
 
 
Namaste

Kommentarer

01.06.2021 13:30

Monica

Takk for tilbakemeldingen av fine ord <3 Og velkommen for en titt eller hyggelig handel <3

30.05.2021 21:53

Jeanette

Kom over denne siden her. Så utrolig mye fint du har og så mye fin info om krystaller og andre ting 🙏🏻💗

12.09.2020 11:51

Monica

Namaste <3